Γ.Σ.Α.: Ουδέποτε φτάσαμε στα πρόθυρα της διάλυσης!

Διευκρινιστική ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει του φίλους του Συλλόγου πως Γ.Σ. Αλμυρού ουδέποτε έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, εξέδωσε το Δ.Σ. του σωματείου. Παράλληλα ενημερώνει κι επίσημα τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου με την είσοδο του κ. Ντελόπουλου ως βασικού χρηματοδότη της νέας προσπάθειας.

Η ανακοίνωση:

«Η εκλεγμένη Διοίκηση του Γ.Σ.Α. με το παρόν δελτίο τύπου δηλώνει πως παραμένει η ίδια σε σύνθεση μελών και αρμοδιοτήτων μέχρι νεοτέρας, αφού εκκρεμεί η αποδοχή παραίτησης του Α’ Αντιπροέδρου Παυλίδη Δημήτριου και η αντικατάστασή του με προκήρυξη συμπληρωματικών εκλογών.
Επίσης ουδέποτε ο Γυμναστικός Σύλλογος, ο οποίος περιλαμβάνει τμήματα Στίβου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου έφτασε στα πρόθυρα διάλυσης, επειδή φάνηκε να είναι αβέβαιη η συνέχεια της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στα πλαίσια της καινούργιας προσπάθειας που επιχειρείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αρωγό τον κ. Ντελόπουλο ανακοινώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του Σαββάτου (11/1) οι νέοι συνεργάτες του και πρόκειται για τους εξής:
Ο κ Οδυσσέας Παξινός ως γιατρός της ομάδας.
Ο φυσικοθεραπευτής κ. Κων/νος Κυρίτσης θα διαθέσει το κέντρο αποκατάστασης που διατηρεί για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών.
Η κ Ελένη Καραγιάννη ως υπεύθυνη γραφείου τύπου ποδοσφαίρου.
Τους ευχαριστούμε και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ.Α.
Παραμένουν φυσικοθεραπευτής της ομάδας ο κ. Αλέξανδρος Κοντοστάθης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Φώτης Καραγεώργος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις