Με το “δεξί” οι άνδρες της Αργούς

Με  νίκη 3-1 σετ επί του ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ, ξεκίνησε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα των ανδρών της ΑΡΓΟΥΣ, σε αγώνα της 1Ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος , που διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος Βόλου. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ποιοτικά , με δυνατές μονομαχίες και φάσεις και στο οποίο η ΑΡΓΩ συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση των Βοιωτών. Το νωχελικό ξεκίνημα των κυανέρυθρων έδωσε την ευκαιρία στον ΜΕΔΕΩΝΑ να ξεφύγει στην αρχή του  1ου σετ και τελικά να το κατακτήσει με 25-21.

Στη συνέχεια η ΑΡΓΩ περιόρισε τα λάθη και με πολύ καλή άμυνα  και τον φορμαρισμένο Γιώργο Πασπαράκη με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην επίθεση , επικράτησε στα επόμενα τρία σετ και πήρε τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα βρεθεί αντίπαλος με τον ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
 
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση του πασαδόρου της εφηβικής ομάδας Αποστόλη Πιτσιάβα, ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του , αναπληρώνοντας τον τραυματία βασικό πασαδόρο της ομάδας Μάκη Κούντρια.  
 
Τα σετ: 21-25,25-22,25-23,25-18
Ο προπονητής της Βολιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
 
Συνθέσεις των ομάδων:
 
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: ( Γεωργουλάς Σπ) Τερνιώτης Α,Πασπαράκης Γ,Πιτσιάβας Απ, Τσιάκαλος Δ, Ισλαμάι Λ, Παπαδημητρίου Ι,Κόκκας Στ, Φιλιππίδης Β, Σδρούλιας Στ, Φουρκιώτης Κ, ενώ απουσίαζαν οι τραυματίες Κούντριας Γερ, Ιτούδης Εμ , Βούλγαρης Κ και οι νεοαποκτηθέντες Δρακάκης Ι, Παύλου Ν.
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ: Αντωνάκης Η,Καρανίτας Σ, Στενός Π, Ταλιαμπές Π,Τράκης Ι, Παπαδούλης Π, Αποστολάτος Ε, Λύτρας Λ.
Η ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κυριαζή Αλεξανδρίδη ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου galleryΚΑΠΠΑ ALEXANDRIDIS , ο οποίος  παρευρέθη στον αγώνα και είναι ένας από τους ανθρώπους που στηρίζει και μας δείχνει την εμπιστοσύνη του  για δεύτερη συνεχή χρονιά. (φωτο)
 
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Η ανανεωμένη φέτος και με πολλές νεαρές παίκτριες στη σύνθεσή της, γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ, κέρδισε το Σάββατο στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος τη συμπολίτισσα ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με 3-1 σετ.  Οι κυανέρυθρες ύστερα από μια εύκολη επικράτηση στο πρώτο σετ, έχασαν τη συγκέντρωσή τους με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν σε 1-1 . Στη συνέχεια περιορίζοντας τα λάθη στα επόμενα δύο σετ έφτασαν στην νίκη με 3-1 , η οποία τους δίνει την πρόκριση στη β΄φάση του θεσμού.
Επόμενος αντίπαλος για την επόμενη φάση , θα είναι η Φθία την οποία θα αντιμετωπίσει στη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο.    
Τα σετ: 25-14,25-22,25-17,25-23
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Λεφάκη,Τσαντοπούλου,Τσολακίδου,Γερογιάννη, ΠαπαθανασίουΚορομηλά,Κατσικογιάννη ,Γκαλάκου,ΖαφειρίουΦιλιππίδη Τσιτσιγιάννη, Παπάρα,Γάκη(L),Κανέλλου(L).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Μαλλιάρας) Μαλλιάρα,Βασιλάκη,Βαίου,Τζίκουρα,Κουκούμη, Κουτσάφρη, Κωστοπούλου,Καραποναρλίδου,Μαργαρίτη
 
ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
 
Την ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ, γνώρισε η ομάδα των εφήβων της ΑΡΓΟΥΣ στα Τρίκαλα , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εφήβων. Οι Βολιώτες δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και με χαμηλά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση, υπέκυψαν φυσιολογικά από την ανώτερη χθες ομάδα των Τρικάλων.
 
Τα σετ: 25-18,25-15,25-15
 
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας Ευθ) Βαιόπουλος , Βαρδούλης Ι, Βαρδούλης Στ,Γραβάνης ,Σταφυλάς,Ντούπας,Αναγνώστου,Τσιγαρίδας,Αναγνώστου Αρ,Νήρας,Θάνος.
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σ)  Πιτσιάβας Απ, Σδρούλια,Στ,Λεμονής Αντ,Καπλάνης Αγγ, Ντελής Δ, Φουρκιώτης Κ, Λημνιώτης Χρ, Βλάχος Ευγ, Γράντζας Αθ, Μπουμπούκης Ι. 
 
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
 
Εύκολα επικράτησαν οι νεάνιδες της ΑΡΓΟΥΣ στον πρώτο τους αγώνα για το πρωτάθλημα με νίκη 3-0 σετ επί της ΑΘΛΕΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Οι κυανέρυθρες ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και πήραν δίκαια την πρώτη τους φετινή νίκη.
 
Τα σετ: 25-18,25-19,25-18
 
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Γκαλάκου,Ζαφειρίου,Φιλιππίδη,Τσιτσιγιάννη,Γιαλαμά,Γάκη(L),Χειμάρα(L), Τσακουμάγκου,Κατσίφα,Σουφλή,Κονιστή,Πολυζώη,Κανέλλου.
ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Γκότσης) Λαδοπούλου,Ζακζάγκη,Κατσιγιάννη Γ,Ευαγγελοπούλου,Κατσιγιάννη Χ, Ζακζάγκη Κ, Γκόρη, Μπρισίμη,Μπασλη,Μπαζούκη Αντωνιάδου,Τραμπίδη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις