Στον Ορεινό αγώνα Κρυονερίου Αττικής συνεχίστηκε η δράση του ΣΔΥ Βόλου

Σε αναμονή της κατακόρυφης αύξησης των δράσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα, δύο μέλη του συλλόγου έτρεξαν την Κυριακή σε μια ακόμη ορεινή διοργάνωση, που έγινε στο Κρυονέρι Αττικής σε χιονισμένο τοπίο. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup 2020, ο οποίος είχε 415 συμμετοχές στα 14 χιλιόμετρα και 208 στα 9χλμ. Στον κύριο αγώνα ο Χρήστος Αγνουσιώτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 1 ώρα 03’32. Ο Στέργιος Κουσκουρίδας ακολούθησε 56ος με 1.19.40.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Μαραθώνιο Αθήνας όπου ο ΣΔΥΒ μετείχε τον Νοέμβριο με τον αριθμό ρεκόρ 159 συμμετοχών. Από την κλήρωση του διαγωνισμού της Aegean για όσους αγωνίστηκαν, ο δρομέας του ΣΔΥΒ Αντώνης Γάκης κέρδισε 3 αεροπορικά εισιτήρια για το Λονδίνο, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει είτε για τον Μαραθώνιο Λονδίνου είτε σε άλλη ημερομηνία της επιλογής του μέσα στο 2020.

Αυτή την Κυριακή σειρά παίρνει για τις αποστολές του συλλόγου ο ορεινός αγώνας Λέβαδος 2020 που θα γίνει στη Λιβαδειά. Ως τώρα έχουν γραφτεί από τον ΣΔΥΒ στη διοργάνωση οι Παντελής Ζήσης, Δημήτρης Κοτσίλιος, Νίκος Κρητικός, Άρτεμις Λιόλιου, Άσπα Μανταλιανού, Δημήτρης Οικονόμου, Σωτήρης Πρέντζας. Στο 4ο Veikou Trail στο Γαλάτσι θα αγωνιστούν ο Βασίλης Ζαφειρίου και ο Στέργιος Κουσκουρίδας. Μία βδομάδα μετά, δρομείς του ΣΔΥΒ θα τρέξουν στους 7ους Ιαματικούς Αγώνες Λουτρών Λουτρακίου Πόζαρ Δήμου Αλμωπίας και στον “Rogkas 2020” στον Όλυμπο.

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13.00 στο κέντρο “Ελλάδας Εικόνες”. Στις 12.00 θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση. Τιμή κάρτας με φαγητό και απεριόριστο κρασί, 12 ευρώ. Η εκδήλωση συμπίπτει με τη συμπλήρωση 31 ετών από την ίδρυση του ΣΔΥ Βόλου.

Παράλληλα άνοιξαν οι εγγραφές από τις εξής 4 διοργανώσεις για τις οποίες ο ΣΔΥ Βόλου προγραμματίζει για όλες εκδρομή με λεωφορείο:

4ο Gentiki trail 20χλμ και 3ο Gentikaki trail 5χλμ Λάρισα. 16 Φεβρουαρίου. Ποσό συμμετοχής 12 και 7 ευρώ αντίστοιχα.

Katerini Run 2020 Ημιμαραθώνιος και 5χλμ. 8 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 10 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα & αγώνας 5 χλμ. 15 Μαρτίου. Ποσό συμμετοχής 12 ευρώ για κάθε αγώνα. Παιδικός Αγώνας δωρεάν.

5ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας». 22 Μαρτίου. αγώνες: 21,1χλμ (10 ευρώ), 5χλμ (10 ευρώ), 7,8χλμ περιπατητική διαδρομή (δωρεάν).

Για όλους τους αγώνες, οι δηλώσεις από τα μέλη του ΣΔΥΒ θα γίνονται στο κατάστημα Aspirina. Εκεί τα μέλη θα δίνουν μόνο το ποσό συμμετοχής ώστε να το στέλνει ο σύλλογος στη διοργάνωση. Επίσης θα γίνεται κράτηση για το λεωφορείο για όσους θα έρθουν με αυτό, ενώ μπορούν να ακολουθούν και συγγενείς και φίλοι. Το ποσό για το λεωφορείο θα έχει ανώτερη τιμή 10 ευρώ και θα συγκεντρώνεται κάθε φορά κατά τη μετάβαση.