Δεν έχει κερδίσει ντέρμπι φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου αφήνουν πίσω την ήττα από τη Βέροια, σ’ ένα παιχνίδι όπου η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και το μυαλό όλων στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Νεάπολης, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα με 1-0.
Για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Κυριακής με τα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντικό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να μην χάσουν την επαφή με την προνομιούχο δυάδα του πρωταθλήματος, καθώς τα Τρίκαλα έχουν διαφορά οκτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης έχει πέντε βαθμούς περισσότερους από το βολιώτικο συγκρότημα. Θυμίζουμε, πως πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία βρίσκονται τόσο ο Ιωνικός (τρεις βαθμούς), όσο και η Καβάλα (ένα βαθμό).
Δεν αρκεί στον Ολυμπιακό να υποστηρίζουν πως η ομάδα διαθέτει το καλύτερο υλικό της κατηγορίας. Θα πρέπει αυτό να αποδεικνύεται και μέσα στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος σε παιχνίδια με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (Τρίκαλα, Βέροια, Ιωνικός, Καβάλα, Νίκη) δεν κατάφεραν να κερδίσουν, γνωρίζοντας δύο ήττες από τη Βέροια, μία από τη Νίκη και την Καβάλα, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τα Τρίκαλα στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου και με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Γιδόπουλου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΑΟΤ.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος εξέτισε την ποινή του (απουσίασε από τα ματς με Ασπρόπυργο και Βέροια).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις