Ολυμπιακός Β.: Παιχνίδι… έξι πόντων με Τρίκαλα

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα «ζουν και αναπνέουν» όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά, όσον αφορά του στόχους των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα πρέπει -επιτέλους- να κερδίσει ένα ντέρμπι, καθώς φέτος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία και διεκδικούν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, τους τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την περαιτέρω πορεία τους στο πρωτάθλημα, καθώς αυτού του είδους τα ματς είναι «εξάποντα». Σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα μειώσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται τα Τρίκαλα και θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της Βέροιας με την Τρίγλια εκτός έδρας, μήπως και μειώσει τη διαφορά από τη 2η θέση. Το Σάββατο ο Ιωνικός δοκιμάζεται στην Κρήτη με τη Ιεράπετρα, ενώ την Κυριακή η Καβάλα υποδέχεται τον Θεσπρωτό.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, καθώς Ολυμπιακός και Τρίκαλα έχουν σημειώσει από 19 γκολ, με την ομάδα των Τρικάλων, πάντως, να διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με εννέα γκολ παθητικό (ένα περισσότερο από τη Βέροια που έχει δεχθεί οκτώ τέρματα).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Γιδόπουλου. Επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο έμπειρος Μανώλης Φαζός, ο οποίος εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις