Σοκαριστικό δημοσίευμα: «Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς»

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, λοιπόν, ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι αυτός που προσωπικά έδωσε την εντολή για την επίθεση στον Σέρβο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 ως το 2009.

Το αρχικό δημοσίευμα είναι της εφημερίδας Telegraf, ωστόσο δημοσιεύεται σε άλλα σερβικά ΜΜΕ.

Όπως σημειώνουν οι Σέρβοι, ο Κοβάσεβιτς ίσως κάτι γνώριζε, πιθανότατα έδωσε κάποια σχετική πληροφορία σε κάποιον Ισπανό σχετικά με την… δράση του πρώην συμπαίκτη του.

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σχετίζεται άμεσα με τον Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009. Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος.

Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν ως συμπαίκτης του Μπράβο, αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Θυμίζεται ότι το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, άγνωστος δράστης πυροβόλησε τον 47χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα.

Ο δράστης κατέβηκε από αυτοκίνητο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον Σέρβο, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει, καθώς ο Κοβάσεβιτς έπεσε στο έδαφος για να καλυφθεί και τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο.

Ο δράστης μπήκε αμέσως μετά στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εντοπίστηκε να έχει παραδοθεί στις φλόγες, σε έκταση κοντά στο γκολφ της Γλυφάδας, σε μια πιθανή προσπάθεια του δράστη να «σβήσει» τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις