Ποντάρει στην έδρα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στα Τρίκαλα

Με ηρεμία και συγκεντρωμένοι στο στόχο, που είναι η νίκη, προετοιμάζονται στον Ολυμπιακό Βόλου, για το ντέρμπι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη. Το ματς θεωρείτο κομβικό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετά την ήττα από τη Βέροια δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, ιδιαίτερα εντός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο.
Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί και στον παράγοντα έδρα, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζονται να κατακλύσουν το γήπεδο της Νεάπολης και να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η κινητοποίηση των οπαδών των «ερυθρολεύκων» είναι μεγάλη και ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.
Στο ίδιο γήπεδο τα Τρίκαλα γνώρισαν φέτος τη μοναδική ήττα εκτός έδρας, από τη Νίκη με 2-0, με τους «κυανόλευκους» να σπάνε, τότε, το αήττητο του ΑΟΤ.
Ο Ολυμπιακός καλείται να σκοράρει και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με εννέα γκολ παθητικό σε 15 παιχνίδια, με τα Τρίκαλα να έχουν να επιδείξουν τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας από κάθε άλλη ομάδα (τέσσερις), ενώ έχουν αποσπάσει και δύο ισοπαλίες (τέρματα 7-5 εκτός έδρας).
Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους ως γηπεδούχοι στη Νεάπολη δεν έχουν ήττα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με τον Ιωνικό), ενώ έχουν ηττηθεί στη Φιλιππούπολη από τη Βέροια με 2-0 και παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Θεσπρωτό στον Αλμυρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις