Αποκάλυψη «ΔΙΚΗΣ»: Διπλή ποδοσφαιρική εμπλοκή στην υπόθεση Noor-One

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι μεγαλομέτοχος ΠΑΕ της Super League είχε επαφές για το «ναρκοπλοίο» με πρώην πρόεδρο μικρής ΠΑΕ, ο οποίος ερευνάται από τις αρχές για τέσσερις παράτυπες επισκέψεις του σε προφυλακισμένο της υπόθεσης του Noor-One. H εκπομπή ανέφερε ότι ο μεγαλομέτοχος έδινε οδηγίες…

…στον πρώην πρόεδρο για το πως θα μπορούσε με αθέμιτες ενέργειες να συνδράμει υπέρ ενός εκ των προφυλακισμένων.
Η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού ερευνά αν:
-Στις παράτυπες επισκέψεις χρησιμοποιήθηκαν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και σωφρονιστικοί υπάλληλοι…
-Διακινήθηκαν εντός των φυλακών χρήματα και προς ποιους…
-Ο πρώην πρόεδρος της μικρής ΠΑΕ επιχείρησε μέσω δύο δικηγόρων να επηρεάσει την απόφαση του δικαστηρίου. Ο ένας δικηγόρος στο παρελθόν είχε καίρια θέση στο υπουργείο Οικονομικών και ο άλλος συνεργάστηκε στενά με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ.
Για το θέμα αυτό ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός ρεπόρτερ της εφημερίδας «Το Βήμα», μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή μεταφέροντας και άλλες πληροφορίες για το ζήτημα.
«Γνωρίζω ότι από την έρευνα, έχει προκύψει ότι δεν υπάρχουν μόνο τέσσερις επισκέψεις. Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι επισκέψεις είναι περισσότερες», ανέφερε ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Το Βήμα».
Μάλιστα υποστήριξε ότι αποτελεί μυστήριο η παρουσία ενός αστυνομικού μαζί με τον πρώην πρόεδρο στις επισκέψεις αυτές και κατέληξε αναρωτώμενος για το νόημα των επισκέψεων αυτών…
«Έχω την εντύπωση ότι το θέμα είναι πιο σύνθετο και για τον λόγο αυτό και οι Αρχές το εξετάζουν».
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις