Σε προσφορά κάρτες διαρκείας Gold από τη Νίκη στο μπάσκετ

Κάρτες διαρκείας Gold για τους φίλους της ομάδας εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης. Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που στηρίζουν την φετινή μας προσπάθεια αγοράζοντας κάρτα διαρκείας.
Μάλιστα παρόλο που η Νίκη Βόλου υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, οι κάρτες που έχουν διατεθεί φέτος είναι περισσότερες, σπάζοντας το περσινό φράγμα των 600 καρτών διαρκείας.
Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Αετούς Βέροιας, που αποτελεί την τελευταία μόλις στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου της φετινής σεζόν, στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας Gold στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.
Οι κάτοχοι Gold καρτών διαρκείας θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου, για τους τελευταίους επτά εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Πάμε όλοι μαζί να γεμίζουμε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, μέχρι τον τελικό στόχο, την άνοδο στην Β’ Εθνική».