«Την Κυριακή κοκκινίζουμε τη Νεάπολη»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Κυριακή δείχνουμε ποιοι είμαστε. Κοκκινίζουμε τη Νεάπολη και σηκώνουμε ψηλά τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτή την Κυριακή όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, κάνουμε μια νέα αρχή για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό μας εκεί που του αξίζει να είναι… στην κορυφή. Η Κυριακή ανήκει στον «Βασιλιά» της πόλης. Η Κυριακή ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τα Τρίκαλα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Σούλη Παπαδόπουλο να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές – εκτός του Νίκου Γιδόπουλου, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής – καθώς μετά από δύο αγωνιστικές επιστρέφει ο Μανώλης Φαζός στο κέντρο της άμυνας, ενώ και ο Δημήτρης Βοσνακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Βέροια.
Τα εισιτήρια του αγώνα
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€
Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις