Με τη δύναμη της έδρας ο Ολυμπιακός κόντρα στα Τρίκαλα (pregame)

Το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ διεξάγεται σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο της Νεάπολης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτούν τις ισοπαλίες που είχαν χθες Ιωνικός, Καβάλα και Ιεράπετρα, ενώ περιμένουν να δουν και το αποτέλεσμα της Βέροιας, η ο οποία αγωνίζεται σήμερα στη Χαλκιδική με την Τρίγλια.
Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Εξάλλου, θα έχει στο πλευρό του και… 12ο παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του. Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί πρωτοφανής ξεσηκωμός. Μπορεί το ματς να είναι τηλεοπτικό, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συρρεύσουν κατά χιλιάδες στη Νεάπολη, προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Μανώλης Φαζός επιστρέφει από τιμωρία και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου, πλην του τερματοφύλακα Γιδόπουλου, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή.
Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ξενοδόχοφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η τεχνική ηγεσία επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι δύο θα αποκλειστούν από την 18αδα πριν από το παιχνίδι. Αναλυτικά: Κλεμέντε, Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Κέρη, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μακρυωνίτης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Ξενοδόχοφ, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Διαιτητής ο Ζαμπαλάς
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Κωνσταντίνο Στάικο, οι οποίοι ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης και παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Πουλημάς της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Ο κ. Ζαμπαλάς δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ στο παρελθόν αγώνα του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα γίνει από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας), ενώ το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Η τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις