Τον πρωτοπόρο Πιερικό κοντράρει ο Αλμυρός (pregame)

Μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Οικονόμου, ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται σήμερα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στις 15.00 τον Πιερικό. Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ θυμίζουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου ο ΓΣΑ είχε καταφέρει να πάρει «λευκή» ισοπαλία από τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Βαγενά, ενώ επιστρέφει και ο Αγιασιώτης, που εξέτισε την ποινή του. Έτσι, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, δηλαδή οι: Λέτσο, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Ζαφειρίδης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣ Λάρισας έχουμε στον αγώνα του Αλμυρού, με ρέφερι τον Αδάμο Κουκούλη και βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση και Δημήτρη Παραφέστα, ενώ ο παρατηρητής Γιάννης Αγγελακόπουλος ανήκει στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις