Βεργέτης: Μπράβο στους παίκτες, ευχαριστώ τον κόσμο!

Χαμηλά τον πήχη προσπαθεί να κρατήσει ο Στάικος Βεργέτης παρά το μεγάλο διπλό της ομάδας του στην Καλαμάτα. Ο Αρκάς τεχνικός της Νίκης Βόλου έθεσε ως πρώτο στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και όταν αυτό γίνει και μαθηματικά να θέσει νέο στόχο βάσει και της θέσης που θα βρίσκεται η ομάδα. Ο κ. Βεργέτης στις δηλώσεις του μετά το ματς της Καλαμάτας μοίρασε μπράβο στους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για να ενισχύσει τη Νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Σίγουρα είναι μία περίεργη κατάσταση, αφενός γιατί πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, αφετέρου δεν μπορούμε να μην συναισθανθούμε την όλη ατμόσφαιρα, την πικρία του κόσμου της Καλαμάτας, συναισθάνομαι τον συνάδελφο κ. Βούζα για τη δύσκολη στιγμή που έχει περιέλθει όλη η Καλαμάτα, αρκετό διάστημα τώρα. Εύχομαι η ομάδα να βγει από αυτό το αδιέξοδο.

Στα του παιχνιδιού, ξέραμε από πριν ότι θα γίνει ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν θα βγουν εύκολα φάσεις. Έπρεπε να έχουμε αμυντική συνοχή, να είναι κοντά οι γραμμές, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μακριά τον αντίπαλο από την περιοχή μας, γεγονός που καταφέραμε σ’ έναν υψηλό βαθμό. Από την άλλη θέλαμε να αξιοποιήσουμε όσες ευκαιρίες θα μας παρουσιάζονταν. Ευτυχώς το κάναμε αυτό και προηγηθήκαμε.

Στη συνέχεια η Καλαμάτα γέμισε με παίκτες την περιοχή μας και αυτό μας υποχρέωσε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας, βάζοντας ψηλούς παίκτες στην πίσω ζώνη και περισσότερο κόσμο ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και δόξα τω θεό ήρθε αυτό το διπλό.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κι ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ταξίδεψε τόσα πολλά χιλιόμετρα για να έρθει και να ενισχύσει την ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Πρώτος στόχος είναι και μαθηματικά να σωθούμε. Όταν συμβεί αυτό και βλέποντας που βρισκόμαστε, θα δούμε αν μπορούμε να βάλουμε νέο στόχο»

Τι έχει αλλάξει στη Νίκη: «Δίνω μεγάλη βαρύτητα στην καθημερινότητα των παικτών και των προπονητών. Η καθημερινότητά μας είναι καλή. Έχουμε το προπονητικό μας κέντρο, είναι οργανωμένα τα πράγματα, η ομάδα πληρώνει στην ώρα της το προσωπικό και είναι μία καλή κατάσταση σε σχέση με όσα συμβαίνουν σε άλλες ομάδες».

Για τον Λούκας Γκαρσία: «Από την πρώτη ενημέρωση που έχω μιλώντας με τον ποδοσφαιριστή, πρόκειται περί θλάσης. Για τον βαθμό αυτής θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες μαγνητικές τις επόμενες μέρες».

Για το ντεπούτο του Μπαταγίνι: «Από τον Μπαταγίνι έμεινα πολύ ευχαριστημένος»

Για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν: «Πρέπει να προετοιμάσουμε το πλάνο αγώνος για κάθε παιχνίδι και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ανταπεξέλθουμε σε όποιες δυσκολίες προκύψουν, γιατί σίγουρα πρόκειται για δύο δύσκολα παιχνίδια».

Για τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν στο παιχνίδι οι παίκτες: «Έχουν μειωθεί κατά πολύ οι αδικαιολόγητες κάρτες. Σ’ ένα παιχνίδι με τόση ένταση, νεύρα και μονομαχίες, είναι φυσιολογικό να δεχθούμε κάρτες. Δεν θέλω να δεχόμαστε αδικαιολόγητα κάρτες»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις