Αδικείται από το 1-1 με Πιερικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Πιερικό στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και αδικείται από την ισοπαλία (1-1). Οι «κυανόλευκοι», ωστόσο, κατάφεραν να… φρενάρουν την ομάδα της Κατερίνης, την οποία κοίταξαν στα μάτια.

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 8’ με σουτ του Βασίλη Σαχινίδη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν την άμυνα του Πιερικού και στο 25’ έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Δερμιτζάκης με εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια, για να χαθούν στη συνέχεια δυο ευκαιρίες με τον Ηλιόπουλο για να κάνει ο ΓΣΑ το 2-1.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός κυνήγησε το δεύτερο γκολ και είχε τέσσερις καλές στιγμές με τους Ηλιόπουλο 50’, 80’,  Γιαλαμίδη 54’ και Βαγενά στο 69’. Από την πλευρά του ο Πιερικός απείλησε το τέρμα του Λέτσο στο 60’ με τον Νίκιτς και στο 77’ με τον Κυπαρίσση.

Διαιτητής: Κουκούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (Λάρισας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης (65’ Γαρυφαλλόπουλος), Αγιασιώτης, Ηλιόπουλος, Δερμιτζάκης (91’ Ζενούνης), Βαγενάς (86’ Παπακώστας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (46’ Δεμηρτζόγλου), Νίκιτς, Σαχινίδης, Κριεμάντι (81’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65’ Κυπαρίσσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις