Επιστροφές στον Βόλο ενόψει ΑΕΚ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το διήμερο Τετάρτη 22/1 και Πέμπτη 23/1 με τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής. Ο Βόλος αγωνίστηκε αύριο Τετάρτη στις 17.15 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην Ένωση που βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και η οποία προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ομάδα, μεσοεπιθετικά, καθώς σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Πιθανότατα θα δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Ίκερ Γκουαροτσένα, καθώς και ο Ισπανός εξέτισε ποινή στο ματς με τον Ατρόμητο. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται και ο Κώστας Μπαλογιάννης, που επιστρέφει και αυτός από τιμωρία.
Εντός έδρας ο Βόλος δεν είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει χάσει τρία ματς από ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ξάνθη. Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί και αυτό θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν. Η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να πάρει τους τρεις βαθμούς και η αποστολή της θα είναι δύσκολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις