Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Β. ο Ντούνης, παρελθόν ο Δεινόπαπας

Μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να μην έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Δεινόπαπα, ωστόσο, ο 31χρονος επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους». Ο Δεινόπαπας που ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (στα τελευταία λεπτά), με Διαγόρα και Καβάλα, καθώς και σε τρία ματς Κυπέλλου (με Απόλλωνα Πόντου και δύο ματς με Πανιώνιο).
Επίσης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος τις προσεχείς μέρες θα κληθεί να λύσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» κοινή συναινέσει. Ο Ντούνης αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Ολυμπιακό φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (στα 10 ως βασικός), ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα γκολ. Τελευταία συμμετοχή ήταν στο ματς με τη Βέροια εκτός έδρας, στο οποίο αγωνίστηκε ένα ημίχρονο (το πρώτο). Επίσης, ο 27χρονος επιθετικός έχει παίξει φέτος και σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ενδέχεται να αποχωρήσουν από την ομάδα (ένας σίγουρα) και εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις