Στοίχημα: Με γκολ ο ημιτελικός στην Μπράγκα!

Με αρκετο ενδιαφέρον το σημερινό (21/01) πρόγραμμα, που περιλαμβάνει αγωνιστική δράση στους θεσμούς των Κυπέλλων στην Ευρωπη και το Eurocup με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε ενημερωμένη και αναλυτική τη βαθμολογία αγγλίας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με γκολ ο ημιτελικός

Στις 21:45, η Μπράγκα υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία της παράτασης και στη συνέχεια των πέναλτι.

Η Μπράγκα έχει πατήσει γκάζι τον τελευταίο μήνα με 4 διαδοχικές νίκες! Στο φινάλε του 2019 πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Πάσος Φερέιρα με 1-4 για το Λιγκ Καπ και με το ξεκίνημα του 2020 πέτυχε τρεις νίκες για το πρωτάθλημα απέναντι σε Μπελενένσες (1-7 εκτός), Τοντέλα (2-1 εντός) και Πόρτο (1-2 εκτός). Σαφώς, highlight της μέχρι τώρα σεζόν της το “φρέσκο” διπλό στο Ντραγκάο! Προηγήθηκε με τον Φρανσέρζιο στο 5ο λεπτό, είδε τους “δράκους” να αστοχούν σε δύο εκτελέσεις πέναλτι και τον Τικίνιο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 58ο. Είχε απάντηση στην πίεση της Πόρτο και βρήκε το νικητήριο γκολ στο 75ο λεπτό με τον Παουλίνιο. Βρίσκεται στην 5η θεση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς, στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο.

Η Σπόρτινγκ θα πάει με σκυμμένο το κεφάλι στην Μπράγκα, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Λισαβόνας από την Μπενφίκα με 0-2 εντός έδρας. Μέχρι το 80’ το σκορ ήταν στο 0-0. Δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε ηττηθεί εντός έδρας και από την Πόρτο με 1-2.

Από 5 σερί Over προέρχεται η Μπράγκα, από 5/6 η Σπόρτινγκ, προβλέπουμε ένα ακόμη ανοιχτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, όπως και αυτό του πρωταθλήματος (2-1). Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Σφιχτό παιχνίδι στην Πόλη

Στις 19:15, στην Κωνσταντινούπολη, η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Παρτιζάν για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Eurocup.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν τη 2η φάση του θεσμού με ρεκόρ 1-1. Στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησαν εντός έδρας της Τρέντο με 73-69 και την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν στην Μπολόνια από τη Βίρτους με 83-72. Ενδιάμεσα διέλυσαν την Μπουγιούκ με 105-56 για το πρωτάθλημα.

Η Παρτιζάν είναι σε τρομερό “φεγγάρι”, με 9 διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς! Για το Eurocup επικράτησε εντυπωσιακά της Βίρτους με 99-81 εντός και στη συνέχεια πέρασε εμφατικά και από την έδρα της Τρέντο με 58-83! Είναι πρώτη και στην Αδριατική λίγκα με 13 νίκες και 3 ήττες.

Το παιχνίδι αναμένεται πολύ σκληρό, δεν θα περιμένουμε υψηλό ρυθμό και γι αυτό θα ποντάρουμε στο Under 149.5, σε απόδοση 1.90.

Μεγαλύτερο κίνητρο η Ανδόρα

Στις 21:00, η Ανδόρα φιλοξενεί την Μάλαγα για τον 7ο όμιλο του Eurocup.

Η Ανδόρρα ξεκίνησε με δύο ήττες τη 2η φάση του θεσμού. Στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε στην έδρα της Μπανταλόνα με 90-87 και στη συνέχεια εντός από την Τόφας με 63-69. Στη λίγκα ACB είναι 7η με ρεκόρ 10-8, την Κυριακή διέλυσε την Ομπραντόιρο με 93-69 εντός έδρας.

Η Μάλαγα μετρά μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο. Συγκεκριμένα ηττήθηκε στην πρεμιέρα στην Προύσα από την Τόφας με 84-82 και την προηγούμενη Τρίτη επικράτησε της Μπανταλόνα με 90-84 εντός. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι 8η με ρεκόρ 10-8.

Η Ανδόρα είναι με την πλάτη στον τοίχο στον όμιλο και “καίγεται” για τη νίκη. Της δίνουμε προβάδισμα και ποντάρουμε στον άσο με χάντικαπ -2.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις