Ακόμη δύο μεταγραφές για τον Άνθιμο Γαζή που θα το παλέψει μέχρι τέλους

Άλλες δύο μεταγραφές για τον Άνθιμο Γαζή που απέκτησε Παπαδόπουλο και Παναγιωτάκη ενώ συγχαίρει τον Λεωνίδα Κόρμπα.
Τις εφτά μεταγραφές έφτασε η πηλιορείτικη ομάδα την τελευταία εβδομάδα αφού ήδη έχουν αποκτηθεί οι Δανιλόπουλος, Σιαμουρδάνης, Πλόχα, Οικονόμου και Μπαρδόκου. Η διοίκηση του Γαζή δείχνει ότι δεν το βάζει κάτω, που παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ, πιστεύοντας στην παραμονή στην κατηγορία.
Ο Βαλάντης Παπαδόπουλος, είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο κέντρο ενώ έχει μακρά θητεία σε ερασιτεχνικές ομάδες, με τελευταία αυτή του Σαρακηού. Ο Παπαδόπουλος διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και για την τεχνική του κατάρτιση ενώ στην ομάδα θα βρεί και τον αδερφό του Φώτη που αγωνίζεται στην επίθεση.
Ο Τάσος Παναγιωτάκης αγωνίζεται και αυτός στο κέντρο ως αμυντικό χάφ, διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Κανάλια και τελευταία στην Άλλη Μεριά που αγωνιζόταν ως βασικός μέχρι που εγκατέλειψε την προηγούμενη εβδομάδα η πρώην πλέον ομάδα του από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Συγχαρητήρια στον Λεωνίδα Κόρμπα
“Ως διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε δημόσια τον αθλητή του συλλόγου Λεωνίδα Κόρμπα. Ο Λεωνίδας που αποκτήθηκε στις 31/10/2019, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε εφτά αγώνες, έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ ενώ προχθές για άλλη μια φορά απέδειξε εκτός από το ήθος που τον διακρίνει και την ποιότητα τους ως ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την παρουσία του τον σύλλογο, πώς έχει τεράστια ψυχή. Συγκεκριμένα, πριν πέντε μέρες ενώ τραυματίστηκε στην προπόνηση και του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα στο πρόσωπο, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τον αγώνα της Κυριακής που ήταν καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την εν γένει συμπεριφορά του αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές αλλά και μάθημα προς εμάς πως τέτοιοι αθλητές αξίζουν την προσπάθεια μας να συνεχίζουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και για να κρατήσουμε ζωντανό τον πρώτο ιδρυθέντα σύλλογο του Πηλίου παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες. Λεωνίδα είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις