Προ των …πυλών το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βετεράνων και ενστόλων

Για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Μαγνησία, διοργανώνεται πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 11×11, για ομάδες Βετεράνων Ποδοσφαιριστών και Ενστόλων και πλέον, οι διοργανωτές βρίσκονται στην τελευταία φάση δηλώσεων συμμετοχής, πριν την κατάρτιση των γκρουπ και του αναλυτικού προγράμματος των αγώνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Μετά την ολοκλήρωση του 2ου πρωταθλήματος που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι ανέδειξε πρωταθλήτρια την ομάδα Παλαιμάχων του ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ, οι διοργανωτές προσκαλούν τους…

…παλαίμαχους και τους ένστολους όλου του νομού, που θέλουν να απολαύσουν το άθλημα μακριά από πίεση και βαθμολογικό ενδιαφέρον, να δηλώσουν άμεσα την δική τους συμμετοχή και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους, είναι να έχουν ηλικία άνω των 35 ετών, ενώ μπορούν να συμμετέχουν χωρίς περιορισμό ηλικίας, όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ δελτίο  ΕΠΟ  σε ομάδα. Φυσικά, αποκλείονται οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, πέρα από την χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής σε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, κάθε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το έπαθλο του πρωταθλητή, που είναι ΔΩΡΕΑΝ διακοπές το καλοκαίρι 2016!

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, όπου υπάρχουν γήπεδα με συνθετικούς τάπητες νέας γενεάς, επιπέδου Champions League!

Την ευθύνη διοργάνωσης έχει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο χώρο όπου στεγάζονται τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις της, στους πρόποδες του Σαρακηνού στην Αγία Παρασκευή Βόλου, πάνω από το γήπεδο Σαρακηνού.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν μεγάλο χώρο στάθμευσης και πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ είναι προσβάσιμες από την γραμμή No 49 της Αστικής Συγκοινωνίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421053434″