Θέλει να κοιτάξει την ΑΕΚ στα μάτια ο Βόλος (pregame)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να σταθούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και αξιόλογη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πριν από λίγο καιρό είχαν κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ σήμερα θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, εντός έδρας, καθώς έχουν να νικήσουν στο γήπεδό τους από τις 15 Δεκεμβρίου στο ματς με τον Πανιώνιο.
Στο τελευταίο παιχνίδι έδρας ο Βόλος είχε ηττηθεί με 3-1 από την Ξάνθη, ενώ η τελευταία νίκη για το πρωτάθλημα ήταν με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.
Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο για Κύπελλο και πρωτάθλημα, κοουτσάρισε άψογα την ομάδα, η οποία στο Περιστέρι σημείωσε μία νίκη (2-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου) και μία ισοπαλία (0-0) για την Σούπερ Λιγκ.
Στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μαγνησίας, ο Βόλος έχει τρεις επιστροφές από τιμωρίες. Συγκεκριμένα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και πάλι οι Ίκερ Γκουαροτσένα, Χουάν Μουνίθ και Κώστας Μπαλογιάννης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στη διάθεσή του και είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Τσαούσης, Λύρατζης, Φεράρι, Ντεντάκης, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Τόρες, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Ζοάο, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Οικονόμου, Διαμαντής, Μάντζης.

H AΕK
Στο Βόλο βρίσκεται από χθες η αποστολή της ΑΕΚ και ανάμεσα στους 20 παίκτες που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας είναι και ο νεοαποκτηθείς Ντάμιαν Σιμάνσκι.
Eκτός είναι οι Χουλτ, Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι με τον τελευταίο να αισθάνεται ενοχλήσεις, όπως και οι τιμωρημένοι Λιβάγια, Κρίστισιτς. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

«Σφυρίζει» ο Τσαγκαράκης
O Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ. Βοηθοί θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων). Στο VAR o Γιώργος Τζοβάρας από τη Λαμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις