Επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Τσιάρας, τρεις ο Μπουτζίκος

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, με στόχο τη επιστροφή στις νίκες, ύστερα από την ήττα από την Βέροια και την εντός έδρας ισοπαλία με τα Τρίκαλα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», προκειμένου να μην απομακρυνθούν κι άλλο από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς απομένουν 10 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει σιγά-σιγά.
Από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό θα απουσιάσουν δύο βασικοί παίκτες και συγκεκριμένα οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της προσεχούς Κυριακής και με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Ο Βοσνακίδης είχε δηλωθεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Θεσπρωτό. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο.
Όπως έχει γράψει το goalpost.gr, ο Μάρκος Ντούνης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, θα λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό κοινή συναινέσει και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για το ματς της Κυριακής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις