Καβάλα: Απίστευτη ατυχία για Κόκκορη: Ρήξη χιαστών

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Αριστείδης Κόκκορης και κατ’ επέκταση η ομάδα της Καβάλας, μιας και μόλις λίγες ημέρες από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον ΑΟΚ, θα αποτελέσει παρελθόν εξαιτίας του σοβαρότατου (όπως αποδείχτηκε) τραυματισμού στο πόδι!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από την Πάτρα που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Οθέλλου Αθηένου της Λάρνακας στην Κύπρο, υπέγραψε συμβόλαιο με την Καβάλα την προπερασμένη Δευτέρα 13/1, όμως δυστυχώς στην προτελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, όπου προγραμματιζόταν να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ακολουθήθηκε η γνωστή, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, εξέταση με μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά το πρωί της Τρίτης και αναφέρουν ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, αφού ο χρόνος αποκατάστασης ενός τέτοιου βαρύτατου τραυματισμού υπολογίζεται από 6 (στην καλύτερη περίπτωση) έως 8 μήνες! Επίσης σημαίνει ότι δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για την Καβάλα, η οποία θα αναγκαστεί να αναζητεί εκ νέου ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, εκεί δηλαδή που από την αρχή στόχευε να κάνει κινήσεις.

Στήριξη από την ΠΑΕ
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα για το θέμα: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εκφράζει την βαθύτατη λύπη της για τον σοβαρό τραυματισμό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας, Αριστείδη Κόκκορη. Ο ποδοσφαιριστής μας τραυματίστηκε στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της FootballLeague. Εκφράζουμε δε τις πιο θερμές ευχές μας στον άτυχο ποδοσφαιριστή μας Αριστείδη Κόκκορη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Πηγή: Kavalapost

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις