«Ο Αραούχο ανακοινώνεται από την ΑΕΚ με 3 εκατ. ευρώ»

Ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τους Ισπανούς, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ! Μάλιστα, αναφέρουν ότι σήμερα ή αύριο ανακοινώνεται από την ελληνική ομάδα, με το κόστος της αγοράς να φτάνει τα 3 εκατ.ευρώ από πλευράς Ενωσης!

Μετά την «La Provincia» που έραψε ότι ο Σέρχιο Αραούχο θα έρθει στην Ενωση, σειρά πήρε τώρα η ισπανική ιστοσελίδα «canarias7», η οποία ασχολείται εντατικά με τα θέματα της Λας Πάλμας.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο Μέσο το πάει ένα βήμα παρακάτω και κάνει αναφορά σε ποσά, έχοντας τίτλο: «Η πώληση του Αραούχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνεται: η ΑΕΚ πληρώνει 3 εκατομμύρια ευρώ».

Τι γράφεται για Αραούχο
Και στη συνέχεια αναφέρει το εν λόγω δημοσιεύμα: «Ο Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ, στην ομάδα που αγωνίστηκε το 2017 και το 2018, μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα, μετά το «ναυάγιο» με την Αλ Ουάχντα, που ήθελε να τον πάρει δωρεάν, παρά την αρχική συμφωνία. Ο παίκτης ήθελε να φύγει και δεν υπήρχε άλλη λύση από την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκεί όπου τα πήγε καλά. Η συμφωνία είναι για 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Η Λας Πάλμας γλυτώνει ένα μεγάλο συμβόλαιο (2 εκατομμύρια με συμβόλαιο μέχρι το 2023). Σήμερα ή αύριο ανακοινώνεται», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι για να προχωρήσει το θέμα του Αραούχο θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πώληση του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς, η οποία ακόμα δεν έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως είναι δεδομένη η επιθυμία του Αραούχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, κάτι που φέρεται να έχει εκφράσει και στη διοίκηση της Λας Πάλμας.