Δύο συστήματα δουλεύει ο Βαζάκας στον Ολυμπιακό Β.

Δύο συστήματα εφαρμόζει ο Γιώργος Βαζάκας στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο μέχρι τώρα φιλικά με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς και τον Λεβαδειακό αγωνίστηκαν στο ένα ημίχρονο με σύστημα 4-2-3-1 και στο άλλο με 4-1-4-1.

Το πρώτο σύστημα θα εφαρμόζεται κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου η… …άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει μεγαλύτερη πίεση, ενώ το δεύτερο σύστημα θα εφαρμόζεται κυρίως στα ματς έδρας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίζουν ομάδες με κλειστές άμυνες και θα πρέπει να κερδίσουν έναν επιπλέον παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φροντίζουν να αλλάζουν διαρκώς θέσεις, βγαίνουν ταχύτητα στην επίθεση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για γκολ. Βέβαια, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον φετινό Ολυμπιακό, από τη στιγμή που το μοντάρισμα της ομάδας θα γίνει μέσα από τα φιλικά που έχει κλείσει η ομάδα το προσεχές διάστημα, ωστόσο, ο Γιώργος Βαζάκας έχει δώσει το στίγμα της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις