“Πρώτη” του Βόκολου στον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Την πρώτη του προπόνηση, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε σήμερα ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, τους οποίους και μίλησε στα αποδυτήρια, πριν οι ποδοσφαιριστές βγουν για προπόνηση στο προπονητικό κέντρου του Αγίου Γεωργίου.

Μαζί του και οι άμεσοι συνεργάτες του Ηλίας Σολάκης και Νίκος Ίσσαρης. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στους παίκτες, τους τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό, η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνει στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ενώ τους επισήμανε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ευχή όλων είναι στο τέλος οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν.

Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση, με τον Δημήτρη Βοσνακίδη να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και να μην προπονείται (άλλωστε την Κυριακή με τον Θεσπρωτό δεν αγωνίζεται καθώς είναι τιμωρημένος). Δεν γυμνάστηκε ούτε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Θυμίζουμε, πως τιμωρημένος είναι και ο Αντώνης Τσιάρας, (συμπλήρωσε κάρτες) και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας ματς με Θεσπρωτό και Ιάλυσο.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις