Μόνο νίκη με Φωκικό θέλει ο Ρήγας (pregame)

Τον Φωκικό αντιμετωπίζει σήμερα (14/10) στις 4 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αρμενίου. Η ομάδα του Βελεστίνου για δεύτερη φορά θα στερηθεί τη φυσική της έδρα, αφού η ποινή της ΕΠΣΘ ακόμη δεν έχει αρθεί.
Ο Ρήγας οφείλει…

…σήμερα να παίξει για τη νίκη, προκειμένου να αποκτήσει αξία το πολύ μεγάλο «διπλό» που πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή στον Τύρναβο.
Ο αντίπαλός του, Φωκικός, έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Διαθέτει ορισμένες ικανές μονάδες που έπαιξαν πέρυσι στη Football League, ενώ θα έχει και νέο προπονητή στον πάγκο (ο Σπύρος Κουκούλης αντικατέστησε τον Νίκο Ανδρέου), κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές (δύο θα αποκλειστούν από την 18άδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα) που απαρτίζουν την αποστολή.
Αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Μουσαμπελίου, Αποστόλης Σφάκας, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Παρασκευάς Θεοδώρου, Μάνος Πάσχος.
Εκτός έμειναν ο στρατευμένος Γιώργος Τσίπι και ο ανέτοιμος Στέργιος Μπακάλης. Στον αντίποδα επέστρεψε ο Γιώργος Αλεξίου, ενώ για πρώτη φορά επιλέχθηκαν στην αποστολή οι Μάνος Πάσχος και Γιάννης Μουσαμπελίου.
* Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τζιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Δημήτρης Αραμπόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις