Μπαλογιάννης: Δεν τηρήσαμε τίποτα από το πλάνο μας

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως οι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν τίποτα από ότι τους ζήτησε ο προπονητής τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του Βόλου:
«Δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και ήρθε αυτή η ήττα από την ΑΕΚ. Πιστεύω πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν τηρήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού προσπαθήσαμε, κάναμε κάποια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν δώσαμε αυτό που έπρεπε και αυτό μας ζήτησε ο προπονητής μας, γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα.
Ήταν μια κακή μέρα, αλλά όπως προανέφερα, αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε, δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας και το πληρώσαμε. Χάσαμε αρκετά κοντρόλ, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Ο προπονητής μας ήθελε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν τον κάναμε, όπως και άλλα πράγματα που μας ζήτησε ο κόουτς.
Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει το παιχνίδι αυτό να γίνει μάθημα για μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, πιστεύουμε όλοι στις δυνατότητες της ομάδας και ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις