Συνεχίζει στη Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 θα συνεχίσει στην ομάδα της Mercedes για το 2021 και 2022, βάζοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στη Ferrari.

Παραμένει στη Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον, σύμφωνα με την εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Το έγκυρο ιταλικό μέσο αναφέρει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην υπογραφή νέου συμβολαίου για το 2021 και το 2022 και ότι πλέον το σενάριο να μετακομίσει στη Ferrari, δεν είναι πιθανό. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Χάμιλτον ή τη Mercedes, ωστόσο αναμένεται ότι θα γίνει εντός λίγων ημερών.

Αυτό που αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, είναι ότι ο Χάμιλτον θα παραμείνει στο υψηλότερο μισθολογικό σκαλοπάτι της Formula 1 με μισθό 45 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Δεν είναι τυχαίο που στη λίστα του Forbes κατατάσσεται ως ο δέκατος καλύτερα αμειβόμενος αθλητής της τελευταίας δεκαετίας, με έσοδα που φτάνουν στα 500 εκατομμύρια δολάρια από το 2010.

Η Mercedes έχει πολλά να σκεφτεί

Αυτή τη στιγμή, εκτός του Χάμιλτον που ανανέωσε για τη χρονιά του 2020, του 2021 και του 2022, υπάρχει και ο Βαλτέρι Μπότας, που επέκτεινε το συμβόλαιό του και για το 2020. Ακόμη δεν υπάρχει εικόνα για το τι θα γίνει μετά τη λήξη του, καθώς είναι πολλοί οι… μνηστήρες που θα ήθελαν μια θέση στη Mercedes! Μέχρι τότε, η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο στη Formula 1 στις 14 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις