Με συνταγή… Χανιά ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Πανσερραϊκό (pregame)

Στις Σέρρες βρίσκεται από χθες Τρίτη η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το οποίο θα αρχίσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το ΟΤΕ Sport 3. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά την περασμένη Κυριακή, θα επιδιώξουν να δώσουν…

…συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αγρ. Αστέρα
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε με τους παίκτες του, τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά, ζήτησε, ωστόσο, μεγαλύτερη προσπάθεια και πάθος, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «χτίσει» ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, προκειμένου σύντομα να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική στο ματς με τα Χανιά. Ο τραυματισμός σ’ εκείνο το παιχνίδι του Σπύρου Γκουγκούδη τον άφησε έξω από την σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» παρέμεινε στο Βόλο. Έτσι, τη θέση του θα πάρει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αλέξανδρος Ζέρης, ο οποίος είχε καλή παρουσία στον αγώνα με τα Χανιά, περνώντας ως αλλαγή στο ματς. Ο Νίκος Μπουτζίκος φαίνεται να κερδίζει τη θέση του αριστερού μπακ από τον Στράτο Χιντζίδη, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιώργος Ντάσιος και Δημήτρης Αρβανίτης (είχαν εξαιρετική συνεργασία την περασμένη Κυριακή). Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κυριάκος Στρατηλάτης.
Είναι πολύ πιθανό να δούμε και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τον Χαραλαμπίδη να παρατάσσει την ομάδα με δύο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ, τους Αντώνη Τσιάρα και Δημήτρη Καραμανλή, όπως και κόντρα στα Χανιά. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Ντάριο Φερνάντες θα έχει το ρόλο του οργανωτή, με τους Λουίς Μοράν (αριστερά) και Αλέξανδρο Νικολιά (δεξιά) να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις.
Στην περίπτωση που αγωνιστεί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Ντιέγκο Λεόν (ο Ισπανός αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή), τότε θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Καραμανλής και ο Φερνάντες θα παίξει πιο πίσω, στον άξονα. Φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνίζεται 90 λεπτά. Ο Γκανέζος επιθετικός θα παίξει, λογικά, στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται επίσης και οι Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Καρράς, Πολύζος, Νάστος, Λεόν και Τσιλιγκίρης.

Ο Πανσερραϊκός
Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Κώστα Βασιλακάκη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία δεν έχει αλλαγές, σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας, στο προηγούμενο ματς με τον Αγρ. Αστέρα.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Μπεριάν, Φουρτάδο, Ραμίρες Μπαλού, Αγγελούδης, Ανδρούτσος, Ανδρέου, Ατματσίδης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Καψάλης, Μέλκας, Ολίσε, Παπαστεργίου, Περπερίδης, Πόποβιτς, Προβατίδης, Στεργιανός, Σιάκκας, Τσιμίκας.
Εκτός πλάνων έμεινε ο τιμωρημένος Ρούτσης, ο διεθνής Κιόσε, ο τραυματίας Ντα Κόστα και ο Κοσμίδης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει οι προπονητής του Πανσερραϊκού, δεν αναμένονται αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αγρ. Αστέρα, παρότι η ομάδα ηττήθηκε.
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις