Όλα για τη ΝΙΚΗ στην Αγιά (pregame)

Με ακόμη ένα τρίποντο θέλει να ολοκληρώσει την πρώτη τετράδα αγώνων η Νίκη Βόλου, βάζοντας τις βάσεις για την εκπλήρωση του στόχου που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντίπαλος αυτή τη φορά ο Δωτιέας που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Φωκικού με σκορ 4-2. Η ομάδα της Αγιάς έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς πέρα από το τρίποντο στην Άμφισσα, έχει κερδίσει και τον Οπούντιο Μαρτίνου εκτός έδρας με σκορ 3-2 ενώ μετρά και μία ισοπαλία με τον Τύρναβο (0-0).

Η Νίκη Βόλου αγώνα με τον αγώνα ανεβάζει ρυθμό και δείχνει πως σύντομα θα βρεθεί στο pickτης απόδοσής της, υπολογίζοντας και στις επιστροφές βασικών στελεχών της. Στο σημερινό ντέρμπι με τον Δωτιέα, ο Λεωνίδας Μπίλης μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Κυπτίου καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Στις επιστροφές περιλαμβάνεται και ο Αποστολίδης, του οποίου τα γραφειοκρατικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και μπορεί να αγωνιστεί όταν ο προπονητής του κρίνει πως είναι έτοιμος.

Η αποστολή των κυανόλευκων που θα ταξιδέψει στην Αγιά αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Αναστασίου, Αποστολίδης, Βέργος, Γργηγοριάδης, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κολημήτρας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Με ψυχολογία στα ύψη ο Δωτιέας

Με ψυχολογία στα ύψη ο Δωτιέας θα παραταχθεί σήμερα απέναντι στη Νίκη Βόλου. «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα και το μόνο που χρειάζεται είναι να σεβασθούμε τον αντίπαλό μας αλλά και τους εαυτούς μας» τόνισε ο τεχνικός ηγέτης της αγιώτικης ομάδας Γιάννης Αλεξούλης, στην εφημερίδα Ελευθερία. Από αγωνιστικής πλευράς, ο Γούτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά θα δοκιμάσει το πόδι του πριν τον αγώνα και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα τον υπολογίζει ο προπονητής του. Τσιρογιάννης και Ντακούλας αναμένεται ότι θα αγωνισθούν κανονικά παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια στην Άμφισσα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο γκολκίπερ Μπαταβάνης, που αποθεραπεύτηκε  από τον τραυματισμό του. Ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Παϊτέρης Ι, Μπαταβάνης, Κυρανούδης, Γούτος, Κόκκας, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Παϊτέρης ΙΙ, Ιωαννίδης, Αλεξόπουλος, Ραμάι, Σελήνης  και Παραφέστας. 

Ξύπνησε μνήμες ο ορισμός Τίκα

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Δωτιεύς Αγιάς – Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί την σήμερα 14/10 στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάς. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Στεφανής και Γιώργος Παπαλίτσας, όλοι από την Ένωση Καρδίτσας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι φίλοι της Νίκης είναι αλήθεια πως μούδιασαν στο άκουσμα του ονόματος του διαιτητή καθώς ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα ο Τρικαλινός διαιτητής ήταν εκείνος που είχε αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τρεις κυανόλευκους ποδοσφαιριστές σε ντέρμπι Νίκη – Ολυμπιακός, πριν τρία χρόνια.

10ευρα τα εισιτήρια

Δέκα ευρώ θα κοστίζουν τα εισιτήρια του αγώνα Δωτιέας – Νίκη που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγιάς την Τετάρτη (14/10, 16:00). Η μοναδική θύρα του γηπέδου θα ανοίξει στις 14:30

Η σχετική ανακοίνωση της Νίκη Βόλου:

Την Τετάρτη 14/10/2015 και ώρα 16:00΄ διεξάγεται στο γήπεδο της Αγιάς ο αγώνας ΔΩΤΙΕΑΣ-ΝΙΚΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Η μοναδική θύρα εισόδου του γηπέδου θα ανοίξει στις 14:30΄.

Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας, με εντολή της Αστυνομίας.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να μετακινηθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από το εκδοτήριο του γηπέδου. Τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.

ΣΤΟΠ στην οργανωμένη μετακίνηση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Εν τω μεταξύ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του «Γ.Σ. Νίκης Βόλου» στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς, κατά τη διεξαγωγή του  σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων  Δωτιέα-Νίκης Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις