Λ. Βόκολος: Να μην υποτιμήσουμε τον Θεσπρωτό

Στο site του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Λεωνίδας Βόκολος για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό (Κυριακή 26/1, 15:00, Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας) στον οποίο και θα κάνει το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό που έχω πει στα παιδιά και το πιστεύω φυσικά και ο ίδιος, είναι ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει.

Από την στιγμή που ήρθα, αυτό που είπα στα παιδιά πολλές φορές, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για τη νίκη. Δεν θέλω να κάνω μεγάλα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Θέλω να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τον Θεσπρωτό δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Πρέπει να παίξουμε με απόλυτη σοβαρότητα. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που η βαθμολογική ψαλίδα μεταξύ των ομάδων είναι μικρή. Αυτό που θέλω λοιπόν είναι οι παίκτες μου να μπούνε στο γήπεδο και να παίξουν με σοβαρότητα, πάθος και ψυχή για τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις