Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η Καβάλα, 0-2 τη Βέροια

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Bέροια με 0-2 από την Καβάλα η οποία έμεινε για έβδομο ματς αήττητη. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ανέβηκε στην 3η θέση της Football League.

Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, πέτυχε το πρώτο γκολ σε κρίσιμο χρονικά σημείο της αναμέτρησης (59′) με την γηπεδούχο Βέροια να μην μπορεί να αντιδράσει στο φινάλε.

H Bέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α’ μέρος αλλά η Καβάλα είχε τις καλύτερες στιγμές στις αντεπιθέσεις.

Σουτ του Β. Παπαδόπουλου στο 8′ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βοσνιάδη. Ο έμπειρος πορτιέρο σταμάτησε στο 37′ τον Παπαδόπουλο με μεγάλη απόρκουση!

Ενώ στο 41′ ήταν η σειρά του Σκαθαρούδη να… νικηθεί από τον Βοσνιάδη σε σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά.

Ίδια εικόνα του ματς και στο β’ μέρος. Η Βέροια την κατοχή της μπάλας, πιο ουσιώδης εμφάνιση από τους Αργοναύτες. Μάλιστα απείλησαν με ένα σουτ του Γαβριηλίδη στο 50′ αλλά η μπάλα δεν πήγε προς την εστία.

Και στο 59′ έγινε το 0-1. Κόρνερ από αριστερά του Παπαδόπουλου, ο Γαβριηλίδης πιο ψηλά απ’ όλους με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη για το 0-1!

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα μετά το γκολ που δέχθηκαν. Έτσι, δεν έβγαλαν αντίδραση και το ματς συνεχίστηκε στον ρυθμό που βόλευε τους φιλοξενούμενους.

Η Καβάλα κατάφερε – σχετικά άνετα μάλιστα – να μην κινδυνέψει, κλείνοντας κάθε διάδρομο προς την εστία του Δήμιζα!

Ενώ με τον Ορφανίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι έκανε το 0-2 και “σφράγισε” τη νίκη της. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ταΐρης με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα για την Βασίλισσα του Βορρά.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης (85′ Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Μπλέτσας, Πέντα (54′ Κανούλας), Ταΐρης, Πολύζος (64′ Καραγιάννης), Ν. Ζούρκος, Σιμόνι, Πασάς.

ΚΑΒΑΛΑ (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαΐδης, Στίκας, Μαϊδανός (78′ λ.τ Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος (87′ Κουτσούμπας), Σκαθαρούδης (70′ Ορφανίδης).

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις