Άρθηκε η ποινή της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ αποφάσισε την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ, η οποία πλέον επιστρέφει στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι ομάδες εδώ και μήνες πήρε τέλος, με τη Νίκη, τον Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο, να επιστρέφουν…

…άμεσα στη δύναμη της ΕΠΣΘ. Θυμίζουμε πως οι τρεις παραπάνω ομάδες είχαν εγγραφεί προσωρινά στη δύναμη της ΕΠΣ Λάρισας για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Αυτό σημαίνει, πως το τοπικό ντέρμπι της Νίκης με τον Ρήγα την ερχόμενη Κυριακή 18/10 θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς», ενώ ο Πύρασος θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου.
Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για να δηλώσουν τα σωματεία της Ένωσης συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, να γίνει άμεσα η κλήρωση των πρωταθλημάτων και τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.
Για την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ θα υπάρξει μέσα στην ημέρα επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και από την ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις