“Καίγεται” για τη νίκη με Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου. Σήμερα στις 15.00 οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Θεσπρωτό, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες ανόδου.
Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα στο Βόλο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, όταν μάλιστα ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιεράπετρα.
Όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως το σημερινό παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθώς ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, παλεύει με πάθος όλα τα παιχνίδια και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.
Ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Στο σημερινό παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Δημήτρης Βοσνακίδης και Αντώνης Τσιάρας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες.
Στην αποστολή μετέχουν οι Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Παπαϊωάννου, Μητρόπουλος, Ράντι, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου, Κέρη, Τσίτας, Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Κόλα, Ρόκας, Ναβαλόν, Κλεμέντε, Μπακουλάτι, Ενγκομπά.

Ο Θεσπρωτός
Ο Θεσπρωτός είναι μαζί με την Καλαμάτα, ουραγός του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, ενώ στην έδρα του έχει να επιδείξει τρεις νίκες (όσες έχει και στο πρωτάθλημα) και πέντε ήττες. Είναι η μοναδική ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που δεν έχει ισοπαλία στην έδρα της. Πάντως, στην Ηγουμενίτσα είναι «σκληρό καρύδι» και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τελευταία νίκη για τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα ήταν στις 15 Δεκεμβρίου, όταν και είχε νικήσει με 3-1 την Καλαμάτα.
Η προετοιμασία του Θεσπρωτού ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νόνης και Γώγου. Στη διάθεση του Ρότσα έχουν τεθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής, στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Σφυρίζει» ο Μελτζανίδης
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Άγγελο Πήττα από την ΕΠΣ Ηλείας και Γιάννη Καραλή, επίσης από την Ηλεία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Γιούργας από την ΕΠΣ Κέρκυρας και παρατηρητής ο Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις