Μέρα (1/7) ανακοινώσεων για τη Νίκη Βόλου

Μέρα ανακοινώσεων αναμένεται η σημερινή (1/7) για τη Νίκη Βόλου καθώς χθες ο Ανδρέας Πάτσης είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με υποψήφιους «στόχους» και τους εκπροσώπους τους, με αρκετά από τα θέματα που εκκρεμούσαν να έχουν πάρει το δρόμο τους.
Το πρώτο θέμα που ξεκαθάρισε είναι ο παίκτης του περσινού ρόστερ που θα αποτελέσει τη δεύτερη ανανέωση που δικαιούται ο βολιώτικος σύλλογος να πραγματοποιήσει,

καθώς η πρώτη έχει ήδη ανακοινωθεί και είναι ο Χρήστος Τζιώρας.
Ο βοηθός του Βίλιαν Φλουτ καθώς και ο νέος γυμναστής της ομάδας θα είναι ξένοι, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και θα δουλέψουν με τον Ολλανδό προπονητή για πρώτη φορά.
Εξελίξεις υπάρχουν και με τους ξένους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας, με τον αμυντικό χαφ να είναι κοντά στην τελική συμφωνία.
Όσον αφορά τους δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό από το ρεπορτάζ προκύπτει εμπλοκή στο θέμα του Μαρινάκη, ενώ θετική εξέλιξη φαίνεται να υπάρχει με το δανεισμό του Αλέξανδρου Μουζακίτη. Ο βραχύσωμος μέσος είναι 20 ετών, έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές ομάδες και μπορεί να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.
Για τον νεαρό πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Γεωργακόπουλο, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
*Αναλυτικά τα θέματα σε επόμενες δημοσιεύσεις

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις