Μόνο νίκη με ΑΟ Σελλάνων το σύνθημα στον Αλμυρό (pregame)

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Γ.Σ. Αλμυρού για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πιερικό, στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλουν για παραμονή στην κατηγορία.
Ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου ίσως συμπεριλάβει στην αποστολή για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Στογιαννίδη, ενώ διαθέσιμοι είναι όλοι υπόλοιποι οι παίκτες. Αυτοί είναι οι: Λέτσο, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Ζαφειρίδης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Στο ματς αυτό θα «σφυρίξει» ο Κωνσταντίνος Φουστάνας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας και Γιώργος Κουτσικανίδης της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ χρέη παρατηρητή ανατέθηκαν στον Δημήτρη Τζιόλα της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις