Σε τροχιά ανόδου με ΝΙΚΗ επί του Ιάλυσου (pregame)

Μετά τη νίκη της Καβάλας στη Βέροια το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ 2. Μπορεί ο Α.Ο. Τρίκαλα (32β.) να συνεχίζει να θεωρείται ως το φαβορί για την μία από τις δύο θέσεις, όμως από ‘κει και κάτω Βέροια(29), Καβάλα(28), Ιωνικός(27), Διαγόρας(25) και Νίκη Β.(25) έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος ένα από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη κατηγορία.

Η Νίκη Βόλου φιλοξενεί σήμερα (26/01, 13:30) τον Ιάλυσο και της δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσει το τρίποντο και να πιάσει στην βαθμολογία την Καβάλα στους 28 βαθμούς. Ακόμη κι αν ο Ιωνικός κερδίσει την Καλαμάτα και φτάσει στους 30 βαθμούς, η απόσταση από την 2η θέση θα είναι μόλις δύο βαθμοί, έχοντας, μάλιστα και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας με το Αιγάλεω, το επόμενο Σάββατο.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν να χάσουν αυτή την ευκαιρία και με απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο του προπονητή, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμη ένα τρίποντο, που θα βάλει τη βολιώτικη ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού και γιατί όχι, ανόδου.

Όσον  αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Στάικος Βεργέτης καλείται να διαχειριστεί μία κατάσταση με πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς αρκετοί παίκτες της Νίκης συμπλήρωσαν κάρτες και θα χρειαστεί να απουσιάσουν από τα προσεχή παιχνίδια. Στο ματς με τον Ιάλυσο επιλέχθηκε να εκτίσουν την ποινή τους οι Μπαλάφας και Καμπαγέρο, ενώ σημαντική είναι και η απουσία του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για περίπου τρεις εβδομάδες, λόγω της θλάσης δευτέρου βαθμού που «κληρονόμησε» στην Καλαμάτα.

Διαιτητές

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας), Μιχαήλ Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Ιορδάνης Κατεριάδης (Πέλλας)

Παρατηρητής: Αντώνιος Βαλιώτης (Λάρισας)

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 12:00 μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις