Άνοιξαν οι κωδικοί στην ΕΠΣΘ, σηκώνει τα… μανίκια η διοίκηση Λασκαράκη

Σε προηγούμενη ανάρτηση του goalpost.gr είχατε πληροφορηθεί για την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ. Ήδη οι κωδικοί της Ένωσης έχουν ανοίξει και από αύριο τα σωματεία θα μπορούν, πέρα από το να δηλώνουν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η κλήρωση των πρωταθλημάτων, να…


…προσκομίζουν και τα δελτία για την επικύρωσή τους από την ΕΠΣΘ.
Η νέα διοίκηση της ΕΠΣΘ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Περικλή Λασκαράκη, τον γενικό γραμματέα κ. Μίλτο Καλόγηρο, τον ταμία κ. Δημήτρη Φραντζή και τον αναπληρωτή πρόεδρο διαιτησίας κ. Γιάννη Κουζάκη, μετέβησαν σήμερα Τετάρτη (14/10) στην Αθήνα και είχαν στα γραφεία της ΕΠΟ επαφές με παράγοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πέτυχαν την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ, που βάζει τέλος στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας τους τελευταίους μήνες.
Η διοίκηση Λασκαράκη, πλέον, δυνατή και με όρεξη να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας είναι αποφασισμένη να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχει τους στόχους και τα οράματά της, σε συνεργασία με όλα τα σωματεία της περιοχής, καθώς κοινός σκοπός όλων είναι η αναβάθμιση του επιπέδου του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρο.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ που οριστικοποίησε το τέλος της περιπέτειας της τοπικής Ένωσης:

“Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
Έγινε δεκτή πρόταση για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία κατά το διάστημα 30 Μαΐου – 7 Ιουνίου 2016.

Αποφασίστηκε να αρθεί η ποινή που είχε επιβληθεί στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.
Εγκρίθηκαν, κατόπιν εισήγησης της ΚΕΔ, οι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί 2016″.