Κόλλησαν …στο μηδέν Διαγόρας και ΟΦΙ

Στο… μηδέν κόλλησε με τον ΟΦΙ ο Διαγόρας που προέρχονταν από δύο μεγάλα διπλά σε Τρίκαλα και Ηγουμενίτσα και δεν μπόρεσε να πλησιάσει και άλλο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Football League.

Μοιρασμένο το παιχνίδι, δίχως τις σπουδαίες φάσεις. Ο φιλοξενούμενος ΟΦΙ είχε πάντως τη κατοχή της μπάλας και δυσκόλεψε τον Διαγόρα. Είχε και μία καλή κεφαλιά με τον Κατσικοκέρη στο 35′.

Νωρίς-νωρίς ο Πέτρος Ρουτζιέρης ξεκίνησε τις εσωτερικές – και μη – αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας της Ρόδου στο ματς. Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 42′, ο Μπουρλάκης που πέρασε στο ματς ως αλλαγή πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καραγκιολίδης δεν χρειάστηκε να επέμβει(άουτ).

Στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν ανώτερος και έψαξε το γκολ. Ο φιλοξενούμενος ΟΦΙ προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν και να φύγει με… κάτι από την Ρόδο. Και τα κατάφερε και εξαιτίας του Καραγκιολίδη. Ο Έλληνας πορτιέρο με θητεία – μεταξύ άλλων – στην ΑΕΚ σταμάτησε το σουτ του Πινιώτη στο 57′ και στο 86′ έδιωξε εκτέλεση φάουλ από καλή θέση. Αυτές ήταν και οι σπουδαιότερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο, όπως και το πρώτο, ολοκληρώθηκε δίχως γκολ!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης):Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι, Αθανασίου(57′ Παπατσαρούχας), Πινιώτης, Γλυνός(38′ Μπουρλάκης), Γούλας(70′ Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς):Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Μάγκας, Σέχου, Σμίλτος, Χαντί(68′ Χρυσοφάκης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος(56′ Μηνάς)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις