Λ. Βόκολος: Ήμασταν τραγικοί, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Βόκολος, παρουσιάστηκε στενοχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου και έκανε λόγο για τραγική εμφάνιση από την ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα, μετά από ένα παιχνίδι το οποίο λήγει 4-1. Θεωρώ ότι η ομάδα μας ήταν κάτω του μετρίου. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και πολύ δίκαια ο Θεσπρωτός πήρε τη νίκη. Προχωράμε… Θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στην ομάδα και από αύριο όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχω πει πολλές φορές στα παιδιά, πως κάθε παιχνίδι, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό, είτε αρνητικό, κρατάει σχεδόν μία μέρα. Την επόμενη μέρα πρέπει να κοιτάξεις το επόμενο ματς. Μπροστά μας έχουμε άλλα εννέα παιχνίδια και αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι, ότι θα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να φτάσει η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι για την εμφάνιση και την εικόνα που δείξαμε, ως ομάδα, όμως όπως προείπα, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προχωρήσουμε.

Έχω πει πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται όμως να υπάρξει διαφορετική νοοτροπία. Αυτό νομίζω τα λέει όλα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν αποποιούμαι των ευθυνών. Μισή ημέρα να είσαι σ’ αυτήν την ομάδα, εφόσον είσαι προπονητής, σαφώς και έχεις ευθύνες. Το χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα μπορεί να είναι μικρό, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν αισθάνομαι ότι δεν είμαι μέλος αυτής της εικόνας και αυτής της τραγικής εμφάνισης.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπροστά μας έχουμε εννέα παιχνίδια και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι και οι ποδοσφαιριστές, πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ο Θεσπρωτός ήταν όπως το περίμενα. Μία ομάδα που έχει ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Περιμέναμε στα 20 πρώτα λεπτά την πίεση του αντιπάλου. Εμείς, δυστυχώς, αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Θεσπρωτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις