Χ. Ρότσα: Δεν ξεφεύγουμε από το σκεπτικό μας

Ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ρότσα, στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:

«Δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη μας, γιατί όπως στο με τον Ιωνικό, όπου έσπασε το πόδι του ο Χρήστος Νόνης, σήμερα υπήρξε ένας νέος τραυματισμός στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Σταυρίδη. Γι’ αυτό είμαστε ανήσυχοι και στενοχωρημένοι. Ελπίζω η ζημιά που θα έχει ο ποδοσφαιριστής να μην είναι μεγάλη. Βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια, είμαστε σ’ ένα επίπεδο ανταγωνιστικό. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα πολύ δύσκολο, λόγω της βαθμολογικής θέσης που έχουμε και γιατί απέναντί μας είχαμε σε έναν αντίπαλο που διαθέτει 6-7 ποδοσφαιριστές που έχουν μία εμπειρία και στην Α’ Εθνική. Σήμερα έκανε ντεμπούτο στον Ολυμπιακό ντεμπούτο ένας νέος προπονητής, που πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις δίνει μία διαφορετική ώθηση στην ομάδα.

Γενικά έγινε ένα παιχνίδι όπου υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα ματς που χαίρεται να το βλέπει ο κόσμος, αλλά χαίρεται περισσότερο αυτός που κερδίζει και όχι αυτός που χάνει. Εμείς δεν ξεφεύγουμε από το σκεπτικό μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βέβαια, θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και θα δώσουμε τις μάχες μας. Πολλές φορές οι νίκες σου χαλάνε το σκεπτικό στο δρόμο σου και ξεφεύγεις. Γιατί οι ήττες που είχαμε, ήταν για μας ένα μεγάλο μάθημα, προκειμένου να είμαστε πιο προσγειωμένοι. Και στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Αλμυρό κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση, είχε ρυθμό ,υπήρχαν ευκαιρίες, υπήρχαν καλοί συνδυασμοί και ωραία γκολ.

Το παιχνίδι, ωστόσο, αποτελεί παρελθόν και από αύριο ξεκινάμε μία καινούργια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή μία ομάδα που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με μας. Κρατάμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλα τα θετικά στοιχεία- που είναι και τα περισσότερα- και προχωράμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις