Τρίτη σερί νίκη για το Θησέα Αγριάς, 2-1 την Αταλάντη, με δέκα παίκτες

Ο Θησέας Αγριάς πέτυχε τρίτη σερί νίκη, κερδίζοντας με 2-1 την Αταλάντη στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς για τη 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο 6’ ο Σιώμος άνοιξε το σκορ (1-0), με κοντινό πλασέ, ενώ ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, με τον ίδιο τρόπο στο 33’. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε, ο Κοτζαθανάσης στο 61’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 65’ ο Σιώμος αποβλήθηκε από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Επίσης, στο 40’ ο Κεφαλάς αποχώρησε αναγκαστικά από την αναμέτρηση, ενώ ο Γαλανόπουλος αποχώρησε στο 58’, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε φάση, που πραγματοποιήθηκε στο 40’ και μάλιστα διακομίστηκαν και στο νοσοκομείο του Βόλου για ευνόητους λόγους.

Σκόρερ: 6’ Σιώμος, 61’ πεν. Κοτζαθανάσης – 33’ Λαμπρόπουλος.
Κόκκινες: 65’ Σιώμος.
Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας).
Βοηθοί: Κεσισόγλου, Αδραμάνης (Πέλλας).
Παρατηρητής: Καλύβας (Ευρυτανίας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς (40’ λ.τρ. Ν. Βαν Ντε Γουίχε), Γ. Κυρίτσης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε (46’ Διαμαντόπουλος), Νιαώτης, Μπόρας, Γαλανόπουλος (58’ Ιακωβίδης), Πέτσης (87’ Ζαχαράκης), Σιώμος, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης.
ΑΤΑΛΑΝΤΗ
: Καπετάνος, Τσακανίκας (71’ Μαργαρίτης), Α. Μαλισσόβας, Σαλιάι (71’ Πάππος), Μακρόπουλος, Λιτάκης, Λαμπρόπουλος (68’ Αντωνίου), Κουτσούμπας, Δουβαράς, Κ. Μαλισσόβας, Κωστίκας (75’ Χαϊκάλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις