Ήττα με 4-1 στην Τσαριτσάνη για τον Διαγόρα

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε στην Τσαριτσάνη ο Διαγόρας από τον τοπικό Οικονόμου για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες «μάχονται» για την παραμονή και η ήττα αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Στεφανοβικείου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα μετά το 76’, καθώς μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο το σκορ ήταν 1-0 με τον Διαγόρα να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Ο Οικονόμος άνοιξε το σκορ στο 9’ με εξαιρετικό σουτ του Δραχαλίβα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κουβελάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νούσια, με τον Διαγόρα να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσια, βγήκε στην επίθεση και ο Οικονόμος παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Στο 77’ έγινε το 2-0 με σουτ του Μουλτσιά, ενώ στο 83’ ο Δραχαλίβας έγραψε με σουτ το 3-0. Στο 84’ ο Αναστασίου μείωσε το σκορ σε 3-1. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μπάμης πλάσαρε εύστοχα τον Πρίφτη σημειώνοντας το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Οικονόμου.

Κίτρινες: Μπαλογιάννης, Μπάμης, Γκαμπέτας-Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος.
Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης).
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Μάρκο, Καρλιάμπας, Γαλάνης, Μπάμης, Δραχαλίβας, Γκαμπέτας, Καραλούλης, Μουλτσιάς (79′ Ντούφας), Μπαλογιάννης, Τόλιος (66′ Δραγατσίκης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Γιαουπλάρι (75′ λ.τρ. Κ. Καραπλιάγγος), Σπαθής (63′ Κυριάκος), Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (80′ Αλαμάνης), Αλεξίου, Αναστασίου, Ζιάκας (74′ Καλύβας), Μπλέντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις