Ήταν καλύτερος ο Γ.Σ. Αλμυρού, “κόλλησε” στο 0-0 με ΑΟ Σελλάνων

Πάλεψε για την νίκη, ήταν καλύτερος ο Γ.Σ. Αλμυρού του ΑΟ Σελλάνων, όμως δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δίχως όμως να αξιοποιήσουν καμία από αυτές. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΓΣΑ είχε ευκαιρίες με τους Δερμιτζάκη στο 7’, Αγιασιώτη στο 10’, Ζαφειρίδη στο 12’ και στο 26’, καθώς και με τον Γαρυφαλλόπουλο στο 19’ και στο 27’.
Στην επανάληψη η προσπάθεια για την επίτευξη του γκολ εντάθηκε από τους παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου, όμως το γκολ δεν ήρθε για τον Αλμυρό. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία εντός έδρας για τον ΓΣΑ μετά την ισοπαλία με τον Πιερικό την προηγούμενη αγωνιστική.
Διαιτητής: Φουστάνας (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας), Κουτσικανίδης (Πέλλας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος (64′ λ.τρ. Στογιαννίδης), Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης, Αγιασιώτης, Ηλιόπουλος (7’ λ.τρ. Γαρυφαλλόπουλος), Δερμιτζάκης, Βαγενάς (77′ Καναβός).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μπαλτάς (51’ λ.τρ. Μετούσι), Καλφούντζος (81’ λ.τρ. Καστελάνος), Κοντός, Τζέκος, Αρχοντής, Μπακρατσάς (77′ λ.τρ. Τζάγκας), Χάδιαρης, Τζουμάκης, Μπιτέλης, Τζάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις