Σοκάρουν οι συνθήκες για το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ

Το δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο βρίσκεται σε καθεστώς έρευνας από τις αρχές των ΗΠΑ και το ESPN αποκαλύπτει κάποιες από τις συνθήκες που έφεραν τον θάνατο σε εννιά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του.
Όπως γράφεται στο σχετικό κομμάτι, λίγο πριν την συντριβή, ένα μέλος από τον πύργο ελέγχου είπε στον πιλότο ότι πετούσε πολύ χαμηλά, εννοώντας πως το όχημα δεν ήταν στα επίπεδα των ραντάρ.
Επιπρόσθετα, υπήρχε ομίχλη στην ατμόσφαιρα, η οποία επηρέασε αισθητά την όραση και την άνεση του οδηγού, ενώ η συντριβή έγινε με ταχύτητα 184 μιλίων την ώρα.
Σε κάθε περίπτωση, διεξάγεται ήδη έρευνα από τις αρχές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέα στοιχεία.
Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος είναι σοκαρισμένος από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο θρυλικός σταρ του NBA…
Η καθυστέρηση στο να επιβεβαιωθεί ο θάνατός του 4ου σκόρερ της ιστορίας του ΝΒΑ ήταν λογική. Ναι μεν υπήρχε η πληροφορία πως επέβαινε στο ελικόπτερο ο Μπράιντ, αλλά ουδείς μπορούσε να ήταν βέβαιος. Το μόνο σίγουρο ήταν πως έπεσε ελικόπτερο στην Καλιφόρνια και οι εννέα επιβαίνοντες ήταν νεκροί.