Πιο τραγική εμφάνιση δεν θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Χειρότερη εμφάνιση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Η βαριά ήττα με 4-1 αποτελεί ντροπή για μια ομάδα, με τις μονάδες που διαθέτει ο Ολυμπιακός, απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς μικρότερης δυναμικότητας και εκ των ουραγών της Φούτμπολ Λιγκ από την αρχή του πρωταθλήματος. Στο ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Λεωνίδας Βόκολος έζησε αυτή τη τραγική εμφάνιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ στενοχωρημένος στις δηλώσεις του που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.
Μετά και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά πέταξαν… λευκή πετσέτα, όσον αφορά τη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2 και πλέον θα πρέπει να φροντίσουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες τις εννέα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Διατηρήθηκαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, δεν αργεί το άσχημο αποτέλεσμα στην Ηγουμενίτσα να τους πάρει από κάτω, όταν μάλιστα την Κυριακή τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ιεράπετρα στην Κρήτη.
Ο Ολυμπιακός ήταν «ωσεί παρών» στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα με τον Θεσπρωτό, με πολύ κακές επιλογές, με πολλά λάθη, κακή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Θεσπρωτός και πολύ γρήγορα να πάρει «κεφάλι» στο σκορ και να προηγηθεί με 2-0 στο 21’.
Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους» να γυρίσουν στο παιχνίδι, δέχθηκαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί κι άλλα τέρματα και ο διασυρμός να είναι μεγαλύτερος.
Όλοι στην ομάδα θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένος, ενώ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα οι φίλαθλοι της ομάδας που ταξίδεψαν στην Ηγουμενίτσα για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού μίλησαν με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, ενώ στη συνέχεια οι Austrian Boys εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, εις βάρος των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις