Λευκή ισοπαλία για Νίκη στην Αγιά

Όταν ο γηπεδούχος αρκείται στην ισοπαλία τότε το έργο του φιλοξενούμενου γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Αυτό συνέβη σήμερα στην Αγιά όπου η Νίκη ήθελε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει και να πάρει το τέταρτο σερί τρίποντο απέναντι σε έναν Δωτιέα που, ειδικά στην επανάληψη, έδειξε ξεκάθαρα πως του αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας. Το τελικό 0-0 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο καθώς οι «Βολιώτες» μπορεί να ήθελαν, μπορεί να προσπάθησαν, όμως τελικά δεν βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

xorigoi-1-dot-niki

Με 4-3-3 η Νίκη

Το 4-3-3 προτίμησε ο Λεωνίδας Μπίλης κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς. Την υπεράσπιση των γκολπόστ ανέλαβε ο Σταυράκης, την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης και Κεμάλι, σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ ο Ιβανίδης, με τους Μέτσε και Ελευθεριάδη αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα, ενώ την επιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Κανελλόπουλος, Κόλα και Κρεββατάς.

Ξόδεψε ένα μισάωρο για να βρει τα πατήματά της

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου της Αγιάς, οι οποίοι με περισσότερη ενέργεια πίεσαν ψηλά, μπλοκάροντας την κυανόλευκη μηχανή. Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη σπατάλησαν μισή ώρα αγώνα μέχρι να βρουν τα πατήματά τους, να ισορροπήσουν το παιχνίδι και τελικά να πάρουν τα ηνία της μεσαίας γραμμής. Στα πρώτα 30 λεπτά ο Δωτιέας παρά το γεγονός πως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Σταυράκη, με καλύτερη στιγμή τους τη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Τσατσαλίδης έφυγε στην κόντρα με τον Ναουμίδη να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα, κόβοντάς τον κανονικά εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι σ’ αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Τίκα, υποστηρίζοντας πως το μαρκάρισμα ήταν αντικανονικό, με την εικόνα να τους διαψεύδει καθώς ο παίκτης εκβίασε το πέναλτι.

Από το σημείο αυτό και μετά η Νίκη ζήτησε με ζήλο το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού, όμως η έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας ήταν εμφανής, με τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία να είναι ελάχιστες.

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο Δωτίεας

Στην επανάληψη η βολιώτικη ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει, όμως δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Παϊτέρη καθώς η καλά οργανωμένη άμυνα των παικτών του κ. Αλεξούλη έκαναν δύσκολη τη μέρα των μέσων και των επιθετικών της Νίκης.

Το ροκάνισμα του χρόνου σε κάθε ευκαιρία των γηπεδούχων, έδειχνε καθαρά πως το ισόπαλο αποτέλεσμα τους άφηνε ικανοποιημένους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Νίκη να μην βρει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει δίκαιο. Σ’ αυτό βοήθησε και η κακή απόδοση του πρώτου βοηθού, που ανέκοψε δύο τουλάχιστον επιθέσεις των φιλοξενούμενων, με υπόδειξη σε θέση οφσάιντ του Κανελλόπουλου που έβγαινε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επιστροφή στο «Π. Μαγουλάς»

Η Νίκη βάζει πίσω της τον αγώνα στην Αγιά και κοιτάζει μπροστά, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία καθώς η άρση της ποινής της ΕΠΣΘ, της επιτρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της, στο «Π. Μαγουλάς». Η αρχή γίνεται με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή, παιχνίδι που αναμένεται να αποτελέσει γιορτή για τους φίλους της ομάδας.

 

Κίτρινες: 61’ Καρβούνης – 23’ Ελευθεριάδης, 42’ Κεμάλι, 59’ Χολέβας

Δωτιέας Αγιάς (Αλεξούλης): Παϊτέρης Π.,Παππάς (80′ Ιωαννίδης), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (78’ Κορλός), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (90’ Σούλι), Καρβούνης

Νίκη Βόλου (Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης, Χολέβας, Ιβανίδης (78’Κολημήτρας), Ελευθεριάδης, Μέτσε (59′ Μπαλαράμπε), Κανελλόπουλος, Κόλα (46’ Κυπτίου), Κρεββατάς

Διαιτητές

Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος

Βοηθοί: Γιώργος Στεφανής, Γιώργος Παπαλίτσας

xorigoi-2-dot-niki

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις