Εκνευρισμένος ο Αμανατίδης με όσους αποδοκίμαζαν…

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Τρίγλια και τη νίκη της ομάδας του με 2-0 δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είναι μέρα χαράς και συγχαρητηρίων για την ομάδα μας. Η συγκέντρωση είναι βασικό θέμα στον πρωταθλητισμό, η συγκέντρωση απ’ όλους και από αυτούς που έχουν ξεκινήσει και από αυτούς που μπαίνουν μετά στο παιχνίδι. Γίνεται ένας σκληρός γύρος, το είχα πει με ομάδες που έχουν χωριστεί σε δύο ταχύτητες, αυτές που διεκδικούν άνοδο και αυτές που διεκδικούν παραμονή.
Εμείς είμαστε σταθεροί, γι’ αυτό και είμαστε τόσες πολλές εβδομάδες στην κορυφή. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε κατ’ αρχήν στην ομάδα μας, στα δικά μας στοιχεία που έχουμε και τα οποία δεν μας έχουν φέρει τυχαία μέχρι εδώ. Στο σημερινό παιχνίδι κάναμε επτά τελικές και ο αντίπαλος μία».

Για την γκρίνια από ορισμένους είπε: «Αν έγιναν αποδοκιμασίες έγιναν από ανθρώπους που πέρυσι γελούσαν με τις ήττες των ομάδων των Τρικάλων. Αυτή την Κυριακή ας κάτσουν κάπου αλλού γιατί η ομάδα έχει αποφασίσει να κερδίζει. Συγνώμη για τις νίκες μας δεν θα ζητήσουμε ποτέ. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτές και προχωράμε. Εγώ αυτό το παιχνίδι της σύγκρουσης το ξέρω καλά και θα το κάνω πολύ σκληρό να το ξέρετε, όταν η ομάδα είναι καλά δεν θα ανεχτεί πλήγμα από κανέναν».

Ο Ανδρέας Τσίπρας ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ΑΟΤ τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα και έχουν μείνει εννιά τελικοί. Σήμερα μπήκαμε αποφασιστικά στο γήπεδο και ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ νωρίς. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση αλλά δεν απειληθήκαμε καθόλου. Συνεχίζουμε, τελικός μας στόχος είναι η άνοδος. Όποια ομάδα έρχεται και παίζει με τα Τρίκαλα δίνει το κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει δείξει ότι πρέπει να είμαστε οι πρωταθλητές, είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε να το δείχνουμε».

Πηγή: Goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις