Χαραλαμπίδης: Ανεξήγητη η καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Απόστολος Χαραλαμπίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν η ανάλογη και μοιραία ήρθε η ήττα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλές φάσεις και τρία πολύ όμορφα γκολ. Εμείς μπήκαμε καλά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα ένα γκολ, είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε ακόμη ένα τέρμα και να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζαμε πως ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο επιθετικά, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε με διαφορετικό πρόσωπο. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας, ο Γουόρντεν κουράστηκε και δεν πιέσαμε ψηλά και έτσι μοιραία ήρθαν τα δύο γκολ από τον Πανσερραϊκό και χάσαμε το παιχνίδι. Το ματς είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμείς καλύτεροι, στο δεύτερο ο Πανσερραϊκός. Θα μπορούσε, πάντως, το παιχνίδι να είχε λήξει ισόπαλο».
Για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν, αν δεν περάσουν πρώτα τέσσερις-πέντε αγωνιστικές».
Για τα λάθη που στοίχισαν τα δύο τέρματα στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα περίεργο πράγμα και δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την καθίζηση που είχε η ομάδα. Δεν δείξαμε καθαρό μυαλό και θα πρέπει να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές, για να λύσουμε γρήγορα αυτό το πρόβλημα».
Για την ευκολία με την οποία δέχονται κίτρινες κάρτες οι ποδοσφαιριστές του: «Οι παίκτες παίζουν με πάθος, παρασύρονται και δέχονται κίτρινες κάρτες. Θα πρέπει, πάντως, να ελεγχθεί κι αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις