Μπίλης: «Μας έλειψε η φρεσκάδα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του με τον Δωτιέα Αγιάς, ο Λεωνίδας Μπίλης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως δεν μετρά ποιος έχει την κατοχή της μπάλας αλλά ποιος θα σκοράρει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο κ. Μπίλης συμπλήρωσε πως το γεγονός της επιστροφής της ομάδας στο «Π. Μαγουλάς» είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για τη Νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν μετράνε, η υπεροχή και η κατοχή της μπάλας, ούτε οι ευκαιρίες. Μετράει ποιος θα βάλει το γκολ. Οπότε, εφόσον οι δύο ομάδες δεν σκοράρανε, το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο».

Για τη φάση που ο Δωτιέας ζήτησε πέναλτι:

«Ήμουν μπροστά στη φάση και έχω άποψη. Ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Δωτιέα…».

Για τις αιτίες του ισόπαλου αποτελέσματος:

«Δεν είχαμε φρεσκάδα στην επιθετική λειτουργία. Φανήκαμε κουρασμένοι, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με πρώτη πάσα, δηλ. έδιωχνε όλες τις μπάλες από πίσω προς τα μπροστά. Αυτό ήταν πολύ κουραστικό για μας, να βάζουμε την μπάλα κάτω και να προσπαθούμε να δημιουργούμε. Όμως αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θα παίξουν κι άλλες ομάδες και όχι μόνο ο Δωτιέας Αγιάς, οπότε εμείς θα έπρεπε να βρούμε λύση».

Για το αν τον ικανοποιεί το ισόπαλο αποτέλεσμα:

«Όχι. Μπορεί οι παίκτες μου να έχουν κερδίσει τα προηγούμενα τρία παιχνίδια όμως σαν Νίκη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Θέλουμε το απόλυτο σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά θα πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι. Σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την επιστροφή στο «Π. Μαγουλάς»:

«Είναι πολύ θετικό γεγονός για μας η επιστροφή στη φυσική μας έδρα. Όπως και να έχει, εμείς είχαμε δομηθεί για να παίξουμε παντού. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θα είναι ευκαιρία να έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο».

xorigoi-2-dot-niki

xorigoi-1-dot-niki

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις